Xenical
Orlistat
Xenical-blister
Börja för 1.570,00 kr

Recensioner från kunder av Xenical

För närvarande har Xenical ett genomsnittligt betyg på 3.8 baserat på 14 recensioner från behandlade användare.

Jag tycker att medicinen fungerade bra i början, nu efter den andra förpakning tycker jag att det inte fungerar lika bra. Första månaden gick jag ner nästan 4 kilo. Nu har jag stå stila med det. Jag hade tänkt att kontakta er för att veta om jag kan få byta medicin.

A
AnonymousVerifierade användaremaj 30, 2024

Bra leverantör

Bra leverantör

D
Dan B.Verifierade användaremars 06, 2024

Very good!

Very good!

Y
Yvonne I.Verifierade användareoktober 03, 2023

Omdöme

Det var bra, jag fick receptet ganska omgående. Jag tror det blev ett missförstånd med min förfrågan om förskrivning av Xenical Jag lider av ett stort Hiatusbråck, därför fick jag rådet att minska min vikt med minst 10 Kg. Jag har försökt det mesta men nu ställer jag mitt hopp om att Xenical skall hjälpa mig att gå ned i vikt. Jag väger idag 92 Kg men behöver minska min vikt till 85 Kg Med Vänlig Hälsning Jan Eriksson

J
Jan E.Verifierade användareaugusti 11, 2023

Nöjd

Snabb och smidig leverans. Nöjd med produkten

J
Jessica A.Verifierade användarejuli 25, 2023

Fungerar

Fungerar

E
Eve S.Verifierade användarejuni 01, 2023

great services

great services

A
Anders L.Verifierade användaremaj 04, 2023

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

M
Maria O.Verifierade användarefebruari 09, 2023

Great service

Great service

A
Anders L.Verifierade användarefebruari 02, 2023

Var kommer dessa Xenical recensioner ifrån?

Alla recensioner av Xenical som du ser på den här sidan är från verifierade köpare hos Treated, som har fått det rekommenderat av våra läkare efter att ha genomgått en konsultation för Viktnedgång.

Vi uppmanar alla som köper Xenical från Treated att lämna en recension av produkten. Recensioner lämnas på frivillig basis, vilket resulterar i att inte alla kunder som köper Xenical från Treated kommer att lämna en rekommendation om hur de upplever produkten.

För att hjälpa oss att säkerställa tillförlitligheten av detta forum har vi valt att inte låta vem som helst att lägga upp recensioner av Xenical – de vittnesmål som visas är från riktiga patienter som har förstahandserfarenhet av att använda Xenical, och de är således bäst lämpade för att kommentera hur effektivt det varit för dem.

Liknande behandlingar till Xenical

Intresserad av att se vad för alternativ det finns?

Här är några Viktnedgång alternativ.

Mysimba_blister-pack

Mysimba

Buproprion / Naltrexon

Ett kliniskt bevisat viktminskningspiller. Det fungerar på receptorer i hjärnan som styr aptiten.

3.8

Vårt genomsnittliga betyg av 12 recensioner

Orlistat_blister

Orlistat

Orlistat

Precis som Xenical men utan varumärket. Kan minska fettupptaget med upp till 33%.

3.6

Vårt genomsnittliga betyg av 11 recensioner

Saxenda

Saxenda

Liraglutid

Mycket effektiv daglig injektion som kommunicerar med din hjärna för att få dig att känna dig mer mätt.

4.3

Vårt genomsnittliga betyg av 17 recensioner

Wegovy-768x768-1

Wegovy

Semaglutid

Effektiv viktminskning, med injektion varje vecka. Som Ozempic men med högre dos.

4.3

Vårt genomsnittliga betyg av 15 recensioner

Välj din vård.

Vi kan hälsa, men du känner din egen kropp.
Våra experter berättar vad som är säkert, men du bestämmer vad som är bäst.

Konsultera på din egen tid

Svara på några frågor och berätta om dig själv. Få personliga råd från våra läkare så att du kan välja bättre.

Behandlingar som passar ditt liv

Välj din behandling och hur ofta du får den levererad.

Din hälsa, fortsättningsvis

Vi vet att saker förändras. Sådant är livet. Vi kommer att checka in regelbundet för att se till att din behandling fortfarande är rätt för dig.

Kontrollen är din

Pausa. Ändra. Hoppa över. Börja om. När du vill.

Låt oss hjälpa dig att välja bättre.

Föreslå en behandling

Om det finns en speciell behandling eller en särskild sjukdom du letar efter, berätta för oss så kollar vi det åt dig.

Det kan hända att vi skickar e-post gällande din förfrågan, men du kan avanmäla dig närsomhelst.

Berätta vilket problem som har uppstått

Jag accepterar användarvillkoren.
Det kan hända att vi skickar e-post gällande din förfrågan, men du kan avanmäla dig närsomhelst.

Fråga något eller kom med förslag.

Skicka in din fråga här eller låt oss veta om du har upptäckt något problem på vår sida.

Det kan hända att vi skickar e-post gällande din förfrågan, men du kan avanmäla dig närsomhelst.
4.9

Vårt genomsnittliga betyg av 1086 recensioner

Lägg till en behandling för att jämföra

Vi återkommer snart. Vi gör vårt bästa för att svara på alla förfrågningar inom en arbetsdag.

Du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev. Höll ett öga på din inkorg för våra senaste nyheter.

news-letter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om viktnedgång och mer därtill.

När du klickar på 'Prenumerera nu' godkänner du våra användarvillkor.